MENU
ZUPA
– Rosół z kaczki z pulpecikami
– Borowikowa
– Zupa dnia
SAŁATKI
– Sałatka z serem halloumi
– Sałatka kurczakiem
PRZEKĄSKI
– Wątróbka z malinami
– Smażone rydze
– Mule w sosie kokosowym
– Krewetki w sosie maślanym
– Łosoś na placuszkach ziemniaczanych
DESERY
– Fondant czekoladowy z gałką lodów
– Lody z gorącymi malinami
– Krem brulle
DANIA GŁÓWNE
– Karkówka z grillowanymi warzywami
– Polędwica wołowa z grillowanymi warzywami
– Stek Rib Eye z frytkami z batatów i pomidorkami cherry
– Żeberko pieczone
– Pierogi z cielęciną i kurkami
– Czarna tagiatella z warzywami
– Czarna tagiatella z krewetkami
– Pstrąg z fasolką szparagową
– Stek z łososia z batatami i fasolką szparagową
– Dorada z cukinią i pomidorkami
– Kurczak w panierce propozycja dla dzieci